A nyarad fő támogatója: Adidas Mungo
2016. június 15. írta: sleepyvic

A nyarad fő támogatója: Adidas Mungo

Az Adidas Európa legnagyobb sportfelszerelésekkel foglalkozó multinacionális vállalata. A céget lassan 100 éve, 1924-ben alapította Adolf Dassier. A német óriáscég néhány évtized alatt az egész világot meghódította. Azóta folyamatos a fejlődés és a vevők különleges igényeinek kielégítése. 

18115326_m.jpg

Felesleges vitázni azon, hogy a Nike vagy az Adidas a jobb márka, egyszerűen kijelenthető, hogy mindkét sportfelszerelésekkel foglalkozó vállalat a maga módján a legjobb. Az ember önkéntelenül ezt a két brandet hasonlítja össze, ha sportfelszerelés vásárlására kerül a sor. 

Az Adidas termékek (csak úgy, mint a Nike kiegészítők) már reklám nélkül is eladják magukat. Az ár, a minőség, az időtállóság és praktikusság mindkét márkára jellemző. És mit vár el egy nő akkor, amikor új cipőbe, ruhába vagy kiegészítőbe akar pénzt fektetni? 

Pont erre a négy tulajdonságra van szüksége ahhoz, hogy dönteni tudjon. Az Adidas Mungo női papucs ezeknek a kívánalmaknak tökéletesen megfelel. 

Az Adidas Mungo papucs több ok miatt is remek választás. Az Adidasra jellemző letisztultság, egyszerűség és praktikusság is megfigyelhető rajta, öt árnyalatnál több szín nem keveredik a papucson. Aztán ott van még az is, hogy jó minőségű gumiból készült, amelyben még a vizes padlón sem lehet elcsúszni. Nem csak strandra, de otthonra is remek választás.

Talprésze úgy lett kialakítva, hogy igazodjon a láb formájához, ezáltal egy egészen kényelmes viseletet biztosít. Az Adidas Mungo papucsok több színben és természetesen több méretben is kaphatók.

Legyen az Adidas Mungo a nyarad fő támogatója! 

A bejegyzés trackback címe:

https://sportdream.blog.hu/api/trackback/id/tr698811366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása