A két legkényelmesebb utcai Adidas cipő
2016. május 31. írta: sleepyvic

A két legkényelmesebb utcai Adidas cipő

A 21. században a legfontosabb szempont fiatalok körében mikor vásárlásra kerül a sor, hogy olyan ruhát vagy cipőt vegyenek, amely jól néz ki. Az, hogy egy lábbeli kényelmes és egészséges legyen, már csak az utolsó körben merül fel, mielőtt tízezreket költünk el rá. 

30165201_m.jpg

Minőség szempontjából az Adidas Superstar az egyik legstrapabíróbb cipő, hiszen amellett, hogy nagyon jól szellőzik, olyan komoly történelmi háttérel rendelkezik, amelynek köszönhetően az évek során csak még kényelmesebb (és persze divatosabb) lábbelivé nőtte ki magát. Az Adidas Superstar még 1969-ben jelent meg először, azóta pedig a folyamatos újítások miatt ikonikus darabbá vált. 

Az idő múlásával aztán piacra dobták a Superstar I „kistestvérét”, a Superstar II-t, amely az első változathoz képest első ránézésre talán nem árulkodik túl nagy változtatásokról, azonban a két cipő sokban különbözik egymástól. Amíg a Superstar I a klasszikus fekete-fehér színvilágnak ördvendett, addig a második verzió már férfi-női változatban is kapható, rengeteg színben, amelyeket össze-vissza lehet kombinálni. Mindkét Adidas Superstar valami pluszt ad az élethez, ami kötelező darabbá teszi ezeket a lábbeliket. 

Amíg a Superstar divatos, ikonikus cipővé nőtte ki magát, addig az Adidas Oracle egy egészen más réteg számára készült. Bár a két lábbeli nagyon hasonlít egymáshoz,de az Oracle már ránézésre is kényelmesebb viseletnek tűnik. A fekete-fehér színkombináció miatt bármihez felvehető, tökéletes utcai viselet férfiak számára. Sportpos tornacipő, amely jól szellőzik, azonban inkább az őszi-tavaszi hónapokra ajánlott. Talpa csúszásmentes gumiból készült, talpbélése pedig úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a formájához. 

Kétség sem fér ahhoz, hogy az Adidas Superstar és Oracle mekkora divatot teremtett. A két cipő az egész világon elterjedt, és bár a Superstar az NBA játékosok kedvence volt a múlt század második felében, a mai napig az egyik legkellemesebb viselet férfiak és nők számára egyaránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://sportdream.blog.hu/api/trackback/id/tr578762258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása