Adidas Oracle: a tökéletes utcai cipő
2016. június 09. írta: sleepyvic

Adidas Oracle: a tökéletes utcai cipő

Minden férfinak szüksége van legalább egy olyan cipőre, amely szinte bármely alkalomhoz illik. Az Adidas Oracle pont ilyen. 

Maga a márka leginkább a Superstar két verziójáról híresült el, azonban a világhírű sportfelszereléseket gyártó Adidas mindig olyan termékeket dobott a piacra, amelyre célcsoportjának szüksége volt. Nincs ez másként most sem, hiszen a sportkiegészítők mellett utcai viseletet is biztosítanak azok számára, akik igénylik a jó minőséget, amit jó áron el is érhetnek.

18899394_m.jpg

Klasszikus színkombinációjának köszönhetően, a fekete-fehér Adidas Oracle igazán praktikus darab. Szabadidőcipőnek tökéletes választás lehet, de túrázáshoz is remek, mivel a cipő úgy lett kialakítva, hogy hosszú sétálás alkalmával se nyomja a lábat. Belseje textilből készült, így az Adidas Oracle biztosítja a kényelmes viseletet tulajdonosa számára. Arról meg már nem is beszélve, hogy remekül szellőzik, amely a cipő oldalán található apró lyukaknak köszönhető. 

A fűzős cipők egyik legnagyobb előnye, hogy megfelelően tartják a lábat, így az egészséges járást is elősegítik. Az Adidas Oracle a klasszikus 3 csíkkal díszített darab, melynek talpa rugalmas, tartós anyagból készült, ezáltal strapabíró és jól tapad. Így pedig biztos, hogy ezt a lábbelit nem kell egy év után a kukába dobni. Időtállóságáról a kiváló anyagválasztás és annak minősége gondoskodik úgy, hogy mindeközben praktikus is maradjon. 

Ez a cipő eredetileg szabadidő, illetve utcai cipőként kapható, azonban hosszabb távú sétálásra is alkalmas. Az Adidas Oracle megfelelően tartja a lábat, valamint kopásálló és rugalmas anyagból készült. 

A minőségről és megfizethető árról is ismert Adidas valószínűleg az Oracle segítségével mutatja meg azt a márka kedvelői számára, hogy a könnyed járás lehetséges. A műbőrből készült lábbeli tartós, praktikus és egyszerű hétköznapi viselet, amely klasszikusságához hűen fekete-fehér színben néz ki a legjobban, de további árnyalatokban is kapható.

A bejegyzés trackback címe:

https://sportdream.blog.hu/api/trackback/id/tr768795464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása